Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Δεν υπάρχει κάτι...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο»


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων από ανακοπή καρδιάς.

«Δεν είναι πράγματα που μπορείς να τα διαχειριστείς αυτά. Μπορείς να συνυπάρχεις μαζί τους, από ένα σημείο κι έπειτα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω… Όταν μου έρχεται στο μυαλό η σκέψη, η εικόνα, λέω: “Όχι, δεν γίνεται, απλά κάπου είναι”. Μετά έρχεται ένα: “Ωχ…”. Δεν έχω λέξεις, δεν με χωράνε οι λέξεις», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι το μέγεθος του πόνου είναι μεγαλύτερο όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, για τον οποίο ο ξαφνικός θάνατος δεν αποτελεί τη λογική συνέχεια της ζωής.

«Γονατίζουμε οι άνθρωποι μπροστά στον θάνατο. Τουλάχιστον εγώ γονατίζω, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάποιο κοντινό μου πρόσωπο. Κι αν ο άνθρωπος έχει φτάσει σε μια μεγάλη ηλικία, υπάρχει μια λογική που βασίζεται στον κύκλο της ζωής και μπορεί ενδεχομένως να απαλύνει κάπως τον πόνο. Στην περίπτωση ενός νέου ανθρώπου όμως, όταν χαλάει η σειρά, δεν υπάρχει κάτι να κρατηθείς. Κλονίζεται η λογική σου, ακόμη και η πίστη σου στο αν υπάρχει κάτι ανώτερο από εμάς. Κι αν υπάρχει, πόσο δίκαιο είναι», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο της πατρότητας ο Νίκος Πολυδερόπουλος απάντησε: «Εννοείται, το να γίνω μπαμπάς είναι κάτι που το θέλω πολύ. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, ίσως λόγω της απώλειας, το θέλω ακόμη περισσότερο. Ίσως κάπως νιώθω πως έφυγε μια ζωή και θα ήταν όμορφο να δημιουργηθεί μια νέα ζωή».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments