Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΝεκτάριος Νικολόπουλος: Η νέα αρχή στη ζωή του μετά το διαζύγιο από...

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Η νέα αρχή στη ζωή του μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα – Η απάντηση για τη σχέση τους σήμερα


Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος λίγο καιρό μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τη νέα αρχή στη ζωή του. Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια ολοκαίνουργια επένδυση στην Πάτμο, το νησί που αγαπά – όπως εξομολογείται – και η πρώην σύζυγός του.

Αρχικά, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, που αγόρασε ένα μαγαζί μέσω πλειστηριασμού στην Πάτμο, δήλωσε: «Ποντάρουμε πολύ στο νησί αυτό, την ποιότητά του, έχει μία απίστευτη ομορφιά. Είναι ένα μαγαζί που ήταν έξι επτά χρόνια νεκρό. Ήδη κάνουμε πράγματα γι’ αυτό το μαγαζί. Είναι και άσχημο να έρχεται ο κόσμος στο λιμάνι και να βλέπουν μπάζα. Μόλις φύγει ο κόσμος και αδειάσει το νησί, θα ξεκινήσουμε κι εμείς σιγά σιγά».

Στην συνέχεια, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος συμπλήρωσε: «Η Πάτμος είναι ένα νησί που αγαπάω εγώ, αγαπούσε και η πρώην σύζυγός μου. Και για θρησκευτικούς λόγους η πρώην σύζυγος. Πάντα θυμάμαι να μου λέει ότι η καρδιά της είναι εδώ, γιατί το έχει επισκεφθεί 4-5 φορές παραπάνω από εμένα. Η σχέση μας σήμερα είναι όπως είναι δύο ανθρώπων που έχουν χωρίσει μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας. Μία χαρά είμαστε, ένας άκρως επιτυχημένος γάμος με δύο υπέροχα παιδιά. Τέλεια όλοι, είμαστε καλά όλοι».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments