Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΜουσικά ΝέαΜία επιπλέον παράσταση για την «Τόσκα» στο Ηρώδειο!

Μία επιπλέον παράσταση για την «Τόσκα» στο Ηρώδειο!


Το δημοφιλέστατο αριστούργημα του Τζάκομο Πουτσίνι παρουσιάζεται, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια Ούγκο ντε Άνα και αναβίωση σκηνοθεσίας Κατερίνας Πετσατώδη.

Πλέον, το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων της Τόσκας διαμορφώνεται ως εξής: 1, 2, 4, 6, 11 Ιουνίου 2024.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση της 4ης Ιουνίου θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου στις 10.00 το πρωί και θα πραγματοποιείται στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00), στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και online.

Στην επιπλέον παράσταση της 4ης Ιουνίου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει η κορυφαία υψίφωνος της ΕΛΣ Τσέλια Κοστέα, τον Μάριο Καβαραντόσσι ο διακεκριμένος Αμερικανός τενόρος Καρλ Τάννερ και τον Βαρόνο Σκάρπια ο κορυφαίος Έλληνας βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τον ρόλο του Τσέζαρε Αντζελόττι ερμηνεύει ο Τάσος Αποστόλου, του Νεωκόρου ο Πέτρος Μαγουλάς, τον Σαρρόνε και τον Δεσμοφύλακα ερμηνεύει o Βαγγέλης Μανιάτης, τον Σπολέττα ο Γιάννης Καλύβας και τον Βοσκό η Εβίτα Χιώτη.

Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και την Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ η Κωνσταντίνα Πιτσιάκου.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Όπερα Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι. ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, 28/07/2022 | Photo credit: Χάρης Ακριβιάδης

Διαβάστε επίσης:

Τόσκα: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024: Τόσκα, του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments