Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜατίνα Νικολάου: Τα οικονομικά προβλήματα μετά τον χωρισμό της

Ματίνα Νικολάου: Τα οικονομικά προβλήματα μετά τον χωρισμό της


Η Ματίνα Νικολάου το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική, την μητρότητα και τις δύσκολες στιγμές της.

H γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στο διάστημα που ακολούθησε μετά τον χωρισμό της, εξομολογήθηκε πως είχε οικονομικές δυσκολίες λαμβάνοντας βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα της.

«Χώρισα με τον άνδρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς μου, τους φίλους μου. Υπήρξαν δύσκολες φάσεις της ζωής μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχε και οικονομική βοήθεια από φίλους», είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να το ζητάς αυτό. Όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι τίποτα φοβερό. Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλον τρόπο στον άλλον, νομίζω το έχω κάνει και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό», πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

«Είμαι τυχερή, βρέθηκαν άνθρωποι δίπλα μου που με βοήθησαν πάρα πολύ», κατέληξε η Ματίνα Νικολάου καλεσμένη στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments