Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτέφανος Κασσελάκης: Απαντά για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται...

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός


Ο Στέφανος Κασσελάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 απάντησε για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για το αν μετάνιωσε για την εμφάνισή του στα μπουζούκια: «Γιατί να μετανιώσω; Γιατί δεν είναι δυνατόν να πάω στα μπουζούκια; Η αλήθεια προκαλεί. Όταν σπας ταμπού, βγάζεις προτάσεις που πονάνε το σύστημα, προκαλεί. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, ξέρει πολύ καλά ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος δεν τον κοροϊδεύει. Δεν έχω καμία αμφιβολία και θα στείλει μήνυμα στις 9 Ιουνίου, και αυτό που έχουμε κάνει θα χτιστεί ως κίνημα για να αλλάξει τη χώρα μας. Η ελπίδα πρέπει να επιστρέψει, είναι μία λέξη που έχουν καταστρέψει οι πολιτικοί. Έχουν καταστρέψει τη λέξη εκσυγχρονισμό και τη λέξη υπερηφάνεια. Πρέπει αυτή η χώρα να πάει σε κάποιους δείκτες στο πάνω μισό της Ευρώπης.

Να πάνε και οι άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια. Δεν είδα να πετάνε λουλούδια στον Μητσοτάκη όταν πήγε στη Μαρινέλλα. Να πάει στον Αργυρό να δούμε αν του πετάνε λουλούδια ή όχι. Δεν αισθάνθηκα άβολα που μου πέταξαν λουλούδια. Το θεώρησα ως πλάκα. Ούτε καν το συνειδητοποίησα. Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει οι πολιτικοί να προσφέρουν στον πολίτη και όχι να παίρνουν από τον πολίτη. Κι αυτή είναι η ερμηνεία του τζακιού».

Ακόμη, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε: «Ένα «τζάκι» έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη χώρα ή να φέρει τις χειρότερες παραδόσεις στο προσκήνιο. Και αυτό το «τζάκι» έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο. Οι ανισότητες στη χώρα μας διευρύνονται κάθε μέρα, υπάρχει κόσμος που είναι πραγματικά αγανακτισμένος και τον ειρωνεύτηκε ο πρωθυπουργός στον γυάλινο πύργο του. Ο κόσμος δεν είναι καλά εκεί έξω».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments