Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Μαζωνάκης: Ποιες είναι οι σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη...

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιες είναι οι σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη διαμάχη με την αδελφή του


Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ένας φίλους του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη, ο οποίος αναφέρθηκε σ τη διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια και αποκάλυψε τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

Παράλληλα απάντησε και για τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον τραγουδιστή να έχει ψυχρανθεί με τη μητέρα του, Κλειώ.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί, γιατί ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί», είπε αρχικά ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων.

Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, με αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο. Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί την εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο. Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν η Βάσω manager του Γιώργου. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του Γιώργου, τα καμαρίνια του Γιώργου και είχε σχέση με τα οικονομικά του Γιώργου, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στα οικονομικά του;

«Είχε μια εικόνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε. Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω. Είχαν προσχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια», απάντησε ο φίλος του τραγουδιστή.

Όσο για την πληροφορία ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τη μητέρα του, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη σημείωσε:

«Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments