Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανακοίνωση του δικηγόρου του που μαρτυρά την πρόθεση...

Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανακοίνωση του δικηγόρου του που μαρτυρά την πρόθεση του τραγουδιστή απέναντι στην αδελφή του


Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη το τελευταίο διάστημα μέσω των δικηγόρων τους και με τη βοήθεια της δικαιοσύνης, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά τους, με αφορμή κάποια περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή.

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 27 Μαΐου, οι δυο πλευρές κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν/συζητήθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή στην αδερφή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρο Μαντά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments