Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιάνης Βαρουφάκης για Δανάη Στράτου: «Είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα»

Γιάνης Βαρουφάκης για Δανάη Στράτου: «Είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα»


Λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου μίλησαν στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» και στην Άννα Δρούζα. Το ζευγάρι στη ζωή, την πολιτική και την τέχνη άνοιξε το σπιτικό του στην Αίγινα και μίλησε για άγνωστες πτυχές της σχέσης του.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι θα εμπλακώ στην εκλογική σκηνή» ανέφερε αρχικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά, αλλά κοινωνικοοικονομικά ήμασταν σε διαφορετικές μεριές, αλλά ταυτόχρονα είχαμε πάει στο ίδιο σχολείο, είχαμε σπουδάσει στην ίδια χώρα, αλλά δεν τη θυμόμουν» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΜέΡΑ25.

«Αν είχαμε βρεθεί από τα 15 μας θα ήμασταν μαζί, είναι σαν να είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον» πρόσθεσε η Δανάη Στράτου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε την πρώτη σκέψη που έκανε για την αγαπημένη του: «Από την πρώτη στιγμή τα φτιάξαμε. Όταν ξαναβρεθήκαμε στο γεύμα εκείνο, η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι “εδώ είμαστε”. Από εκείνο το βράδυ της είπα να γεράσουμε μαζί και μου είπε “ναι”».

«Υπήρχαν συναντήσεις που δεν υπήρχε ερωτική διάθεση, απλά χημεία. Την πρώτη φορά που τον είδα στη ζωή μου με την κοινή φίλη μας σε ένα μπαρ εστιατόρια σκέφτηκα “α, τελικά υπάρχουν όλα σε ένα”. Μου φάνηκε πάρα πολύ έξυπνος, όταν μιλούσα, ήθελε να με ακούσει και είχε και χιούμορ».

«Έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες, μας έχουν σφυρηλατήσει, περάσαμε από χίλια κύματα, όχι μόνο στη σχέση μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ να αξίζει η ζωή μου να τη ζω χωρίς εκείνον. Ο Γιάνης έχει πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα και εγώ επίσης, είμαστε και οι δυο πάρα πολύ έντονοι άνθρωποι. Στις κρίσεις δεθήκαμε, η κάθε επιλογή που κάναμε ήταν του μαζί πιο “πολύ”» δήλωσε η Δανάη Στράτου.

«Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα. Για εμένα δεν είναι δεδομένη κι εκείνη είναι ζηλιάρα!» αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments