Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Μαίρη Μηνά εξομολογείται: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά…»

Η Μαίρη Μηνά εξομολογείται: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά…»


Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε η Μαίρη Μηνά, η οποία αποκάλυψε πως σχεδιάζουν με τον σύντροφό της, Μιχάλη Σαράντη να βαφτίσουν την κόρη τους με 6 νονούς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο και πιο σπουδαίο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Μαζί της έχουμε παντρευτεί την έγνοια και την ευτυχία για πάντα», είπε αρχικά η Μαίρη Μηνά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα κάνουμε βάφτιση με 6 νονούς. Θέλαμε αυτή η φιλία που έχουμε με αυτούς τους ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για αυτό το παιδί εκείνη η ημέρα να είναι μια μέρα γιορτής, σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι” εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά, που τόνισε πως ποτέ δεν ένιωσε πως τα ΜΜΕ κανιβαλίζουν την προσωπική της ζωή».

Σχετικά με την εμπειρία της από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας όπου ήταν Πρωθιέρεια, η Μαίρη Μηνά σημείωσε: «Αυτή η τελετή έχει σκοπό να μεταδώσει τις αξίες του Ολυμπισμού κι εμένα αυτά με συγκινούνε. Τώρα με το παιδί, αυτά με συγκινούν διπλά. Ο Μιχάλης με τη μαμά μου ήταν εκεί. Η μικρή όχι. Ο Νίκος Αλιάγας ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Έχει μία τάση να φιλοσοφεί την κάθε στιγμή. Σαν να ψάχνει συνεχώς να βρει την ουσία και την ομορφιά στα πράγματα».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments