Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Πίστευα ότι είμαι χαζή επειδή είμαι ξανθιά»

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Πίστευα ότι είμαι χαζή επειδή είμαι ξανθιά»


Καλεσμένη στη νέα εκπομπή «Black box» με την Μάγκυ Δούση στο πρόγραμμα του Attica Tv βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Κυριακής (26/05) .

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύγκρουση της με τα στερεότυπα που υπάρχουν.

«Πολλές φορές συνειδητοποιείς ότι έχεις να κάνεις με στερεότυπο, όταν καλείσαι να το υπηρετήσεις και υπάρχει μια ψιλο-σύγκρουση μαζί του. Και έχω κληθεί να το υπηρετήσω, βλέπε Πρωινός Καφές, αλλά και με έχει επηρεάσει στερεότυπο που υπάρχει, σε σχέση με τον εαυτό μου.

Δηλαδή για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι είμαι χαζή, βαθιά χαζή, επειδή είμαι ξανθιά. Εγώ έχω γεννηθεί φυσική ξανθιά, βαθιά ξανθιά. Ήταν μια περίοδος πολύ έντονη, που πήγαινα σχολείο, σε μια τρυφερή ηλικία και ήμουν στην προεφηβεία, που τα ανέκδοτα για τις ξανθιές έδιναν και έπαιρναν. Υπήρχε αυτό το στερεότυπο ότι είμαστε χαζές ξανθιές.

Μάλιστα μου είχε δημιουργηθεί τέτοιο άγχος που επιζητούσα και έκανα τεστ νοημοσύνης για να δω αν πραγματικά επιβεβαιώνεται το στερεότυπο. Δηλαδή με αυτό θέλω να πω πόσο βαθιά μπορεί να μας επηρεάσει ένα στερεότυπο, βιωματικά, όταν το ζούμε» εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments