Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤο βιβλίο «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω...» στο...

Το βιβλίο «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…» στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης


Το βιβλίο του Θανάση Γιώγλου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023 από τις εκδόσεις του Μετρονόμου, γνώρισε θερμή αποδοχή από το κοινό, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον έντυπο και διαδικτυακό τύπο και παρουσιάστηκε στην Καλαμαριά, στην Αθήνα και στη Νάουσα, παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες σε έναν ιδιαίτερο χώρο στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 ο Σύλλογος «Φίλοι Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης» και ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου στον υπαίθριο χώρο του Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, στην οδό Νέα Μοναστηρίου 7Β στο Κορδελιό.
02.OSE.jpg

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Αποστόλου, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Μουσείου Κώστας Πάταρας και μίλησαν ο τραγουδοποιός Στάθης Παχίδης, ο Θανάσης Γιώγλου και, εκτός προγράμματος, ο φίλος του Σταύρου Κουγιουμτζή Δημήτρης Ράλλης. Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψε στη σύζυγο του Σταύρου Κουγιουμτζή να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Ωστόσο, τον πρόλογό της, καθώς και άλλα αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η ηθοποιός Δήμητρα Βουτουρλή.

03.OSE.jpeg
Στο μουσικό μέρος που ακολούθησε με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, συμμετείχαν η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων «Φιλομήλα» υπό τη διεύθυνση της Άννας Μαρίας Κότσιφα με τον Στέργιο Γιατρόπουλο στο πιάνο, ο ερμηνευτής Φώτης Θεοδωρίδης που τραγούδησε μαζί με τα μέλη των Μουσικών Εκπαιδευτηρίων «Εν Αρμονία» Ελευθερία Χαραλαμπίδου (τραγούδι) και Αρετή Λώλου (κιθάρα) και τον Θανάση Πραξιγά (μπουζούκι) και η Μουσική Κομπανία Καλαμαριάς με τους Θανάση Πραξιγά (μπουζούκι), Βασίλη Πιτιτζόγια (μπαγλαμάς, τραγούδι) και Λεωνίδα Καρακόλια (κιθάρα). Με τη Μουσική Κομπανία Καλαμαριάς τραγούδησε και ο Θανάσης Γιώγλου με τη μικρή του κόρη Σωτηρία – Κατερίνα.

04.OSE.jpg

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες και αποσπάσματα από τη μουσική εκδήλωση που ακολούθησε, ενώ στη gallery μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

05.OSE.jpg

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments