Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καινούργιου - Κόλαφος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πάρα πολύ...

Κατερίνα Καινούργιου – Κόλαφος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πάρα πολύ με αυτά που είπε, με αδίκησε απίστευτα»


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε και απάντησε για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπής το τελευταίο διάστημα, ενώ ρίχνει για ακόμη μια φορά τα βέλη της κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για τον πρώην συνεργάτη της: «Αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Με τον Ουγγαρέζο μίλησα πριν λίγο, είχε δει κι ο ίδιος κάποια πράγματα λάθος, του τα είχαν μεταφέρει λάθος. Δεν ξέρω πού έγινε η αναπαραγωγή».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αντιπάθεια ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα και έχει υπονοήσει πράγματα για μένα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Έχω μάθει να ελίσσομαι τελείως διαφορετικά. Να είναι καλά το παιδί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments