Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΒάσω Μαζωνάκη: Η απάντηση της αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα...

Βάσω Μαζωνάκη: Η απάντηση της αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή


Σε δικαστική διαμάχη βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, όπως αποκαλύφθηκε προ ημερών, από την ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση του ποινικολόγου, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. Έπεται συνέχεια…».

Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την πρόθεση του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και την απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά από επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια».

Όσο για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments