Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleO Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Σταμάτησα να τρώω ψάρι, δεν είχα τη δύναμη...

O Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Σταμάτησα να τρώω ψάρι, δεν είχα τη δύναμη να πατήσω τη σκανδάλη να σκοτώσω ψάρι»


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο podcast «The speakers» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διατροφικές του συνήθειες, αλλά και στην μεγάλη απόφαση που είχε πάρει πριν χρόνια, να σταματήσει να τρώει κρέας και ψάρι.

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Δεν είμαι vegan, γιατί τρώω μέλι και αυγά. Έχω μεγαλώσει σε χωριό και έχω παρευρεθεί και βοηθήσει σε σφαγές ζώων για να τα φάμε. Όταν μέσα μου χτύπησε ένα καμπανάκι και είδα ότι δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη, το ψυχικό και σωματικό σθένος να σφάξω ένα γουρούνι, μια κότα, δημιούργησα έναν προσωπικό και ηθικό κώδικα διατροφής, για μένα και μόνο για μένα.

Δεν τον επιβάλω σε κανέναν, ούτε στα παιδιά μου. Ο κώδικας αυτός λέει ότι δεν δικαιούμαι να φάω κάτι, αν δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια. Σταμάτησα να τρώω ψάρι όταν, όντας ψαροντουφεκάς, δεν είχα τη δύναμη να πατήσω τη σκανδάλη να σκοτώσω ψάρι».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Όταν γράφω τα βιβλία μου κάνω για 3-4 μέρες ξηρασία. Απέχω και από το νερό, για να έρθουν οι αναμνήσεις καθαρές μέσα μου».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments