Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει: «Έφαγα αρκετά χρόνια την ταμπέλα του καλού παιδιού»

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει: «Έφαγα αρκετά χρόνια την ταμπέλα του καλού παιδιού»


Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις διαχειρίζεται ο ίδιος.

Δύσκολες συνεργασίες έχεις βιώσει;

Δεν υπάρχει δουλειά που στο πέρασμα του χρόνου δεν θα τύχει να μην ταιριάξεις με κάποιους ανθρώπους. Μου έχει συμβεί με σκηνοθέτη μια δυο φορές, αλλά και με συναδέλφους πάνω στη σκηνή.

Έχεις έρθει αντιμέτωπος δηλαδή με τοξικές συμπεριφορές;

Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που να μην μπορώ να διαχειριστώ. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει όρια και μου αρέσει να τα βάζω. Μικρότερος ήμουν πολύ κομπλεξικός σε σχέση με αυτό, καθώς έφαγα πολλά χρόνια την ταμπέλα το «καλό παιδάκι που λέει ναι σε όλους». Κάποια στιγμή όμως όταν ενηλικιώθηκα, και πέρασα τα 40, απέκτησα τη δική μου αυτοπεποίθηση και άρχισα να δείχνω τα όρια μου. Πλέον μπορώ να πω σε κάποιον «μην πας παρακάτω» ή «αν θες να πας παρακάτω, έλα να βρούμε έναν τρόπο να το συζητήσουμε, να δούμε πώς θα γίνει να συνεργαστούμε και μετά να μην ξανασυναντηθούμε».

Δεν έχω αφήσει πάντως ποτέ συνεργασία μου στη μέση. Έχω δυσκολευτεί να συνεννοηθώ, έχει τύχει σε παράσταση με συνάδελφο να έχουμε άλλο κώδικα σκηνικό και με σκηνοθέτη να μην με καταλαβαίνει, να μην τον καταλαβαίνω να υπάρχει αυτή η ένταση.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments