Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΝίκος Ρωμανός για γνωστό τραγουδιστή: «Τον βοήθησα να σταθεί στα πόδια του...

Νίκος Ρωμανός για γνωστό τραγουδιστή: «Τον βοήθησα να σταθεί στα πόδια του και τώρα δεν υπάρχω καν γι’ αυτόν»


Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος μίλησε για την αχαριστία που αισθάνθηκε από ένα εκ των πέντε κορυφαίων συναδέλφων του που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη νύχτα.

«Τα σενάρια για εμπόδια στις μεγάλες πίστες της Αθήνας υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλάω άχτι στη ζωή μου, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Επειδή ζούμε σε μια υπερβολή, μένω στη γραμμή και δεν την έχω ξεπεράσει. Δεν θέλω να κάθομαι και να λέω για το σύστημα ότι «μου φταίει αυτό» ή «δεν με βοήθησε εκείνο». Είμαι καλά, περνάω καλά και πηγαίνω εγώ την μουσική σαν να είναι μια μέδουσα στη θάλασσα. Νομίζω ότι δεν έχω χάσει, μόνο έχω κερδίσει. Η αγάπη που έχω δηλαδή είναι τεράστια», είπε αρχικά ο Νίκος Ρωμανός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δικοί μου ήταν οι λόγοι, δικιά μου και η μαγκιά, που λέμε, αν ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν προχώρησε το πράγμα. Δεν έχω όμως ψυχολογικό χώρο και χρόνο να μετράω παράπονα και άχτι, είμαι καλά. Την αχαριστία πιστεύω πως ούτε και συ την συγχωρείς. Έχω νιώσει μια αχαριστία στην πορεία μου, η οποία είναι μέσα στα πέντε μεγαλύτερα ονόματα. Εγώ το πιστεύω, μπορεί να είμαι τρελός και να το νομίζω, αλλά η δικιά μου παρέα και η δικιά μου ομάδα πιστεύει το ίδιο».

«Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν υπάρχω καν για αυτόν. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας», αποκάλυψε ο Νίκος Ρωμανός.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments