Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤο Ράδιο Κρήτη γίνεται 35ετών!

Το Ράδιο Κρήτη γίνεται 35ετών!Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:

Από την πρώτη μέρα των εκπομπών του το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ διακρίθηκε για την αντικειμενικότητά του, την εγκυρότητά του, την ποιότητα των εκπομπών του και κυρίως, την ανεξαρτησία του. Στοιχεία με τα οποία λειτουργεί έως σήμερα και τα οποία το καθιέρωσαν πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό, στην προτίμηση της Κοινής Γνώμης και στην ακροαματικότητα.

Στα 35 χρόνια της λειτουργίας του το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ 101,5 έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ακροατών του για τον πλουραρισμό του και την αντικειμενική του ενημέρωση.

Πολιτική, οικονομία, αγροτικά και εργατικά θέματα, αθλητισμός, κοινωνία, πολιτισμός και η επικαιρότητα σε όλους τους τομείς, παρουσιάζονται από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ 101,5 όπως ακριβώς συμβαίνουν χωρίς εξαρτήσεις, δεσμεύσεις και σκοπιμότητες.

Αυτό το γεγονός αξιολογήθηκε θετικά από τους ακροατές του σταθμού και τον ακούνε σταθερά στα 35 χρόνια λειτουργίας του, με αποτέλεσμα να είναι πάντα στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας.

Η μεγάλη ακροαματικότητα του ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για τους επιχειρηματίες για να προβάλουν διαφημιστικά τις επιχειρήσεις τους, μέσα από τις εκπομπές του σταθμού.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments