Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΣτέφανος Κασσελάκης: «Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, εμφανιστεί στα μπουζούκια...

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, εμφανιστεί στα μπουζούκια και τον λούζουν με λουλούδια»


Στο Πρωινό μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ρωτήθηκε για την εμφάνιση με τον σύζυγό του, Tyler McBeth, στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε χέρια παπάδων και την επόμενη ημέρα συγκαλύπτουν το έγκλημα στα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα Βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους που νοιάζονται μέσα στην ευρωβουλή», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος εμφανιστεί στα μπουζούκια και τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει με έναν φίλο του για έναν φίλο του. Οι πολίτες είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής, τέλος στον ξύλινο λόγο. Θέλουν πολιτικούς να είναι μέσα στην κοινωνία, να είναι λαϊκοί».

«Πριν από τα μπουζούκια, πέρασα 4 ώρες σε εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες και την έμφυλη βία», εξήγησε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το έγκλημα των Τεμπών, συγκαλύπτεται από την πλειοψηφία στη βουλή των Ελλήνων. Και η χώρα μας μπλοκάρει την ευρωπαϊκή εισαγγελία από το να το ερευνήσει. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε μια Ελλάδα που δε θα υπάρχει ατιμωρησία, να τελειώνουμε με τα τζάκια» είπε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Είμαστε μια χώρα, που μπορεί ένα κομμάτι της να έχει ευημερία, και είναι εντάξει, αλλά υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που φοβάται να περπατήσει στους δρόμους και αυτή την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ 2 ώρες στα μπουζούκια, εσείς τα ΜΜΕ έχετε την ευθύνη γι’ αυτό. Είναι στα χέρια των ΜΜΕ να αλλάξουν τις ζωές του κόσμου».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments