Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyle«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο αμερικανικό δίκτυο ABC για την επιτυχία της...

«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο αμερικανικό δίκτυο ABC για την επιτυχία της σειράς


Συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο ABC παραχώρησε  ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/5.

Ο παρουσιαστής της αμερικανικής εκπομπής που προλόγισε το αφιέρωμα στην ελληνική σειρά, χαρακτήρισε το Maestro ως μία από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, τα συστατικά της επιτυχίας της, αλλά και τα σχέδια του μετά το μεγάλο φινάλε του Maestro.

«Αυτή τη στιγμή με αγχώνει πάρα πολύ γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Αλλά νιώθω και περήφανος, χαρούμενος… έχουμε μία πολύ μεγάλη, καταπληκτική ομάδα και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά για αυτή τη σειρά. Είναι σαν το παιδί μου που τώρα το φέρνω εδώ και το συστήνω σε εσάς», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή είμαι συγγραφέας δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα γύρω μου. Όλα μου τα σενάρια και όλες μου οι ιστορίες θα πρέπει να σχετίζονται με πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αυτή τη στιγμή. Πάντα είχα στο μυαλό μου το τέλος της ιστορίας και πάντα γνώριζα προς τα που θέλω να πάω, οπότε όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως το επόμενο σχέδιο του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Maestro έχει να κάνει με μία αγγλόφωνη ταινία. «Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του Maestro, το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα», εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments