Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Είχα συνεργαστεί μέσα στην πανδημία με την κυβέρνηση»

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Είχα συνεργαστεί μέσα στην πανδημία με την κυβέρνηση»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της, αλλά και για την ατζέντα που θα υπηρετήσει στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Η πρόταση ήρθε ξαφνικά για τον κόσμο. Για αυτούς που την σκέφτηκαν, νομίζω πως όχι. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια -παράλληλα με την τηλεόραση- υπάρχει μια κοινωνική δράση έντονη, σε εθελοντικό επίπεδο βέβαια. Κάτι το οποίο έχω εκφράσει και πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές, τις πιο συγκεκριμένες, τις πιο κοινωνικές, μέσα από τις τοποθετήσεις μου και τα βιβλία μου. Υπήρχε ένα κοινωνικό αποτύπωμα, το οποίο με είχε οδηγήσει στην πρώτη συνεργασία που είχα με την Κυβέρνηση στην προώθηση της γραμμής 15900 την περίοδο της πανδημίας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ερωτηθείσα για τα θέματα που θέλει να αναδείξει στο Ευρωκοινοβούλιο, απάντησε πως αυτά είναι τα κοινωνικά ζητήματα που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε.

«Ξεκινάνε από το Δημογραφικό που χρειάζεται μια κοινωνική οριζόντια ευρωπαϊκή πολιτική, αφορούν κοινωνικές ανισότητες, η θέση της γυναίκας στην εργασία και τον κοινωνικό ιστό, η βία. Αυτά είναι αλληλένδετα και πρέπει να μπουν στο τραπέζι της Ευρώπης», τόνισε.

Αναφορικά με το Δημογραφικό, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «H Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες 15 χώρες που αντιμετωπίζουν τις σκληρές συνέπειες του. Η Κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του και δίνει κίνητρα στους νέους ανθρώπους να νιώσουν ασφάλεια και να δημιουργήσουν οικογένεια».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments