Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήshowbizΠέτρος Τατσόπουλος: «Δεν ήταν έμφραγμα, ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, το λένε...

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν ήταν έμφραγμα, ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, το λένε “σιωπηλό δολοφόνο”» (vid)


Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και είπε πως ονομάζεται αυτό που έπαθε.

O Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του και ανέλυσε τι έπαθε.

«Εκείνη την ημέρα ήταν ένας συνδυασμός απίστευτης τύχης. Ό,τι ήταν να πάει καλά, πήγε καλύτερα. Είχε μεγάλη σημασία ότι αυτό το έπαθα σε δημόσιο χώρο. Ο καρδιοχειρούργος, που μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και με έσωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, ήταν κοντά. Δεν πήγε by the book. Ο γιατρός είπε ότι αν του κάνουμε εξετάσεις, θα δούμε από τι πέθανε. Δεν πρόκειται να τον σώσουμε. Βάλτε τον κάτω, ξέρουμε τι έχει. Με έσωσε» περιέγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αυτό δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα, παρόλο που θα μπορούσα να τη ψωνίσω να πω “κατέβηκα στη γη”. Ο Γονίδης είπε πρόσφατα ότι “έχω έρθει στη Γη γιατί έχω μία κρυφή αποστολή, που δεν τη γνωρίζω ούτε εγώ”. Τόση εχεμύθεια ο Θεός, που δεν την είπε ούτε στον ίδιο. Εγώ δεν έχω καμία αποστολή. Μερικές φορές η μπίλια σου κάθεται κι άλλες δεν σου κάθεται… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης ως μοίρας» είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, δεν ήταν έμφραγμα. Το λένε διαξιφιστικό γιατί το νιώθεις σαν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά δεν είναι μέσα στην καρδιά. Είναι η αορτή που πάει το αίμα σε όλα τα όργανα. Εκτός του ότι έχεις τεράστιες πιθανότητες για να πεθάνεις, για αυτό το λένε σιωπηλό δολοφόνο γιατί δεν έχεις κανένα προμήνυμα. Μπορείς να έχεις κινητική και νεφρική ανεπάρκεια, να ξυπνήσεις ψυχωτικός» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εξηγώντας τι ακριβώς έπαθε.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments