Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κυρίες του χώρου έκαναν διάφορα...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κυρίες του χώρου έκαναν διάφορα σενάρια, δεν ξεχνάω»


H Iωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 20/5 και μέσα σε όλα, μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια με τη γέννηση της κόρης της αλλά και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δάνια.

«Είναι τόσα ωραία αλλαγή αυτή της μητρότητας… Το 2021, την τελευταία φορά που είχα έρθει στην εκπομπή δεν ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Γενικότερα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος τότε… Ήταν κομβικό και το σημείο που ήρθε στη ζωή μου, το πως άλλαξε αυτό που είμαι, το μέσα μου. Ο Κωνσταντίνος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, δε του αρέσει η προβολή, με απομακρύνει τραβώντας με φυσικά σε έναν άλλο τρόπο ζωής, σε άλλους ρυθμούς που με αποσυμφωρίζουν, που με χαλαρώνουν… Η επιθυμία να αποκτήσουμε παιδί ήταν κοινή και νομίζω ήρθε την καταλληλότερη στιγμή…» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν έχω καμία αποτυχία στο ενεργητικό μου. Πολλά πράγματα φανταζόμαστε ότι θα εξελιχθούν αλλιώς και τελικά έρχονται αλλιώς, αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς, και στα επαγγελματικά. Στη δική μου περίπτωση, δεν είναι ότι με στεναχώρησε, οι αποφάσεις που έχω πάρει ήταν πολύ συνειδητοποιημένες… Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που θέλαμε, προέκυψε χρονικά σε μια στιγμή που έπρεπε να δω τι θα κάνω…» είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Επειδή κρατούσα την εγκυμοσύνη προστατευμένη μέχρι να είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά, δεν μπορούσα να εξηγήσω σε κανέναν γιατί ήμουν αρνητική σε προτάσεις… Το παιδί μου, μου άλλαξε όλο το τρόπο σκέψης και τη ζωή μου… Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ότι θα με τραβήξει πίσω…» είπε ακόμη η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και τα κιλά που πήρε αλλά και την εμμονή που είχε μια περίοδο με αποτέλεσμα να ανεβαίνει συνεχώς στη ζυγαριά

«Όταν μου έφεραν την κόρη μου στην αγκαλιά μου ήταν σαν να βλέπω έναν μικρό Κωνσταντίνο μπροστά μου…» είπε ακόμα η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αφού ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, υπήρξαν γυναίκες στον χώρο που έκαναν σενάρια για μένα καθόλου σωστά και ηθικά. Έλεγα όμως ότι δεν θα απαντήσω. Το διάστημα που έμεινα εκτός τηλεοπτικά έδωσα την ευκαιρία να με γνωρίσουν καλύτερα άνθρωποι που μιλούσαν αρνητικά για μένα. Όταν είσαι εκτός, σε βλέπουν πιο συμπαθητικά. Δεν ξεχνάω όμως τι έχουν πει για μένα, απλώς δεν το αναλύω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν είμαι τέλεια και δεν θα γίνω ποτέ. Όταν ξεκινάς κάτι, χρειάζεσαι χρόνο να βρεις τα πατήματά σου… Δεν είμαι αυτάρεσκη, δεν έχω στοιχεία ναρκισσισμού. Εστιάζω πάντα σε αυτά που μπορώ να βελτιώσω» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments