Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΤριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα...

Τριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα μην καταντήσω Μίκι Μάους»


Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε στα «καρφιά» του Χρήστου Δάντη για τα μάτια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Όταν είσαι πάνω από δέκα χρόνια ενεργός στο χώρο, δεν είσαι τυχαίος. Ο Χρήστος Δάντης δεν μπορεί να με χτυπήσει καλλιτεχνικά, ο κόσμος έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ντάφυ. Μαγαζιά, συναυλίες, δισκογραφία, με αυτά που έχω γράψει στη Νατάσα… Σε όλες τις εκπομπές τραγουδάω live και χωρίς επεξεργασία», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Όταν γύρισα από το Survivor, ο Χρήστος μού έλεγε “είσαι φωνάρα, σε αγαπάω”. Στήριξα την Ασημίνα πολλές φορές. Καλώς ή κακώς εγώ αγαπώ πολύ το Survivor, βγήκα νικητής από ‘κει και ίσως από τους πιο μεγάλους νικητές. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου.

Ποτέ δεν έχω θίξει σπίτια και καριέρες. Να βάλουμε τα stories μου να δούμε αν έχω θίξει την Ασημίνα. Δεν την έχω θίξει ποτέ, δεν έχω πει καμία κακία ούτε για την ίδια, ούτε για τον Χρήστο. Έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια, επειδή για καιρό δεν έπαιζε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος

«Εμένα, αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ να τραγουδήσουμε live. Στα ροκ και στα ξένα είναι πολύ καλός, στα λαϊκά δεν τον βλέπω καθόλου!

Το να θες να προστατέψεις τη γυναίκα σου, την προστατεύεις με άλλο τρόπο, όχι χτυπώντας την καριέρα του άλλου με τόσο άσχημο τρόπο και κακία. Με αυτό που είπε είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι δεν ακούει καλά, στους επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί», τόνισε στη συνέχεια.

Ο Τριαντάφυλλος κατέληξε, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στον Χρήστο Δάντη: «Αν τον δω από κοντά, θα του πω “είσαι μια παραίσθηση που φεύγεις και γυρνάς, μπαίνεις στο δωμάτιο, στις μύτες περπατάς και αρχίζεις να μιλάς… Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, που χωρίσαμε φταις, τίποτ’ άλλο μην λες, σκάσε, σκάσε”».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments