Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyle«Έσπασε» η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν παντρεύεται!

«Έσπασε» η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν παντρεύεται!


Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τον λόγο που δεν παντρεύεται.

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ενώ πρόσθεσε: «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό», εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Τέλος σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της ο οποίος δεν είναι δίπλα της να δει το εγγόνι του, η Αντιγόνη Κουλουκάκου βούρκωσε απαντώντας για τον λόγο που δεν παντρεύεται: «Θέλεις να βάλω τα κλάματα. Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Θεωρώ ότι είμαι παντρεμένη, αλλά ο μοναδικός λόγος που δεν παντρεύομαι, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία. Θα μπορούσε να με πάει ο γιος του συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά ένας λόγος εσωτερικός δικός μου», είπε εννοώντας την απουσία του πατέρα της, καθώς μόνο εκείνον θα ήθελε να την συνοδεύσει ντυμένη νύφη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments