Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΖωδιαΟ Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα - Προβλέψεις για όλα τα...

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε δυσάρεστες αλήθειες σχετικά με την πραγματική ποιότητα ατόμων από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον καθώς και τον ρόλο που έχουν παίξει σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιβάλλεται να προχωρήσετε σε αλλαγές σχετικές, είτε με το αντικείμενο της εργασίας, είτε με το χώρο που εργάζεστε. Ωστόσο, καλό είναι να μην ανοίξετε ακόμα τα χαρτιά σας σε όλους και να προχωρήσετε με σχετική προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας βάλει σε σκέψεις και θα σας αναγκάσει να λάβετε μέτρα. Γενικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνείτε έτσι ώστε να μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα χρειαστεί να κατεβάσετε τους τόνους, να μην είστε εριστικοί και, γενικά, να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους φίλους και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσεκτικοί να είστε στη διαχείριση των οικονομικών ή σε θέματα που έχουν σχέση με κληρονομιές ή δάνεια.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε να προχωρήστε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Αισθηματικά, η καχυποψία, η ζήλια και η κτητική διάθεση μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φορτωμένο πρόγραμμά σας και οι πιεστικές επαγγελματικές συνθήκες που βιώνετε δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε τη ζήλεια να σας οδηγήσει σε εμμονικές σκέψεις που θα ξυπνήσουν πληγές του παρελθόντος και που στο τέλος θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον κατανόησης για εσάς και το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οποιαδήποτε απόπειρα χειραγώγησης του/της συντρόφου σας, θα σας παρασύρει σε δύσβατα μονοπάτια από τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε χωρίς στο τέλος να πληγωθείτε. Η συναισθηματική ασφάλεια πρέπει να είναι το ζητούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αντιμετωπίσετε εργασιακά λάθη και εχθρικό, κατά περιπτώσεις, εργασιακό περιβάλλον που αμφότερα θα χρειαστούν από εσάς λεπτούς χειρισμούς. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από τα πάθη, την ανάγκη να ικανοποιήσετε τα ένστικτά σας ή την νοσταλγία για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αν σε αυτά προστεθεί και μια εσάνς παρασκηνίου, τότε θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν αποκαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά, είτε με μέλη της οικογένειάς σας, είτε με την κατοικία σας, ακόμα και με την έννοια βλαβών και επιδιορθώσεων. Μην παρασυρθείτε σε κόντρες, αντιπαραθέσεις και λοιπές εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μυστικά έχουμε όλοι. Στην προκειμένη όμως, εσείς θα πρέπει να προσέχετε που τα εμπιστεύεστε για να μην απογοητευτείτε. Επίσης, μην παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά και στην αμετροέπεια. Να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments