Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleEurovision 2024: Σατυρική εκπομπή του Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που κόντραραν την...

Eurovision 2024: Σατυρική εκπομπή του Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που κόντραραν την Eden Golan


H Eurovision μπορεί να ολοκληρώθηκε με το Nemo από την Ελβετία ως νικητήρια συμμετοχή, αλλά τα παρατράγουδα συνεχίζονται.

Στο Ισραήλ δεν θα ξεχάσουν εύκολα τις συμμετοχές των χωρών που αντέδρασαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στη δική τους φετινή συμμετοχή με την Eden Gollan και το «Hurricane».

Η Μαρίνα Σάττι το έζησε για τα καλά καθώς μετά τα χασμουρητά της στη συνέντευξη Τύπου των χωρών που πέρασαν στον τελικό μετά τον δεύτερο ημιτελικό, την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του Ισραήλ, δέχτηκε «κύμα μίσους» και επιθέσεις, κυρίως, μέσω social media.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη μέρα πριν από τις τελικές πρόβες και το Jury Show να βγει με story στο Instagram για να δικαιολογήσει αυτή τη συμπεριφορά της.

Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκε και ο Ολλανδός Joost Klein, αλλά και το Bambie Thug της Ιρλανδίας, αλλά και η νικητήρια συμμετοχή με το Nemo.

Το βράδυ της Τρίτης 14/5 η γνωστή σατυρική εκπομπή του Ισραήλ «Erets Nehederet» είχε καλεσμένη την Eden Gollan. Για αυτή την εκπομπή το πρόμο βίντεο που κυκλοφόρησε στα ocial media της εκπομπής «τρολλάρει» και τους τέσσερις συμμετέχοντες της Eurovision που με οποιονδήποτε τρόπο εξέφρασαν αντίρρηση ή δυσαρέσκεια με την ισραηλινή συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια του κόσμου κάτω από την ανάρτηση δεν τα λες και κολακευτικά για κανένα τους.

Δείτε το βίντεο:RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments