Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΤα συγκλονιστικά λόγια του Καρρά στη βιογραφία του: «Ο καρκίνος έχει κάνει...

Τα συγκλονιστικά λόγια του Καρρά στη βιογραφία του: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία, θα παλέψω» (vid)


Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι λόγια του ίδιου του Βασίλη Καρρά που μιλάει για όλα αλλά και για την ασθένειά του.

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά κυκλοφορεί στις 16 Μαΐου και στο «Πρωινό» προβλήθηκε απόσπασμα με λόγια του. Ο αείμνηστος τραγουδιστής μιλάει για την κόρη του, τη σύζυγό του, αλλά και για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ», αναφέρει αποχαιρετώντας την σύζυγό του.

«Έχουμε φτάσει στο 2022 και έχω κανονίσει τον Αύγουστο με την οικογένειά μου να πάω στην Πάργα για διακοπές, σε έναν φίλο μου τον Βαγγέλη, που πηγαίνω κάθε χρόνο. Στις 8 Αυγούστου το βράδυ δεν αισθάνομαι και πολύ καλά. Στα κρυφά, εκεί που βήχω, βλέπω μια μεγάλη αιμόπτυση. Παίρνω έναν φίλο μου γιατρό, του λέω την κατάσταση και με στέλνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Φτάνω στο νοσοκομείο στις 2 το βράδυ και το πρωί στις 8 βγήκαν τα αποτελέσματα.(…)

Βρήκαν ότι έχω δύο σημάδια, διαφορετικά, ένα στον πνεύμονα και ένα άλλο στον λαιμό. Κατεβαίνω αμέσως στη Θεσσαλονίκη και όντως τα πράγματα είναι χάλια. Υπάρχουν δύο καρκίνοι και από εκεί και πέρα ξεκινάει ο Γολγοθάς μου. Ένας Γολγοθάς ίδιος με αυτόν που θ’ ανέβαινε όποιος και να ήταν στη θέση μου… Ίδιος είναι ο δρόμος για όλους!(…) Σε τέσσερις μήνες τα πράγματα αλλάζουν και ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου, κόκαλα κλπ. Δίνω τον αγώνα μου και δεν το βάζω κάτω. Αγαπώ τη ζωή και θα παλέψω… Θα παλέψω όσο δεν σας φαίνεται δυνατόν ότι μπορεί να παλέψει άνθρωπος. Θέλω να πω σε όλους, οικογένεια, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, θαυμαστές, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη τους… και από μένα… μια ωραία… Καληνύχτα και καλή βραδιά. Βασίλης Καρράς», αναφέρει για τον καρκίνο.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments