Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜόδαΟ διάσημος φωτογράφος Nikolai von Bismarck φωτογραφήθηκε με τη Σίλια Κριθαριώτη και...

Ο διάσημος φωτογράφος Nikolai von Bismarck φωτογραφήθηκε με τη Σίλια Κριθαριώτη και φόντο την Ακρόπολη


Ο γνωστός βρετανός φωτογράφος Nikolai von Bismarck επισκέφθηκε την Αθήνα και δείπνησε στο σπίτι της διάσημης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης με μοναδική θέα προς το αρχαίο μνημείο.Ο Nikolai είναι ευρέως γνωστός για τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις του και τη στενή του συνεργασία με κορυφαία ονόματα της μόδας και του χώρου της ψυχαγωγίας παγκοσμίως.

 

 

Πρόσφατα ο Nikolai ανέλαβε τη φωτογράφιση του διάσημου μοντέλου Kate Moss έξω από το πασίγνωστο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς ρούχων Celia Kritharioti. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έλαβε μεγάλη αναγνώριση, καθώς προβλήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης.

Η Kate Moss, η οποία είναι φίλη και μούσα της Σίλιας Κριθαριώτη, είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τη συγκεκριμένη καμπάνια και τις δημιουργίες Celia Kritharioti και αναμένεται να δούμε τα αποτελέσματα σε μελλοντικές εκθέσεις και περιοδικά μόδας.

 

Παράλληλα, η συνεργασία της Σίλιας Κριθαριώτη με το πολυκατάστημα Harrods στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η βιτρίνα της συλλογής βραβεύτηκε ως η καλύτερη βιτρίνα παγκοσμίως για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την κορυφαία θέση της Σίλιας Κριθαριώτη στον κόσμο της μόδας, αλλά και το κύρος των δημιουργιών της σε παγκόσμιο επίπεδο.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments