Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαίρη Συνατσάκη: Απαντάει για τα σχόλια στο βίντεο της: «Κατάλαβαν ότι εγώ...

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντάει για τα σχόλια στο βίντεο της: «Κατάλαβαν ότι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φύλα»


Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 20/4 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο της βίντεο στο YouTube που μιλούσε για την πατριαρχεία.

Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Με βρίσκεις και σε δύσκολη εβδομάδα. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στα social media που έχει έτσι ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω ακριβώς τον ίδιο κύκλο μέσα μου εσωτερικά. Ανεβάζω κάτι και παρεξηγείται πάντα. Την τρίτη μέρα θα πω γιατί το κάνω; Γιατί δεν κάνω μόνο giveaway. Είναι ένας τέτοιος κύκλος και μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν με νοιάζει. Την επόμενη φορά θα πάρω κάτι από την κριτική που μου ήρθε. Μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματική; Αυτή την εβδομάδα με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ.

Οι τίτλοι που έλεγαν ότι στα βρεφικά ρουχαλάκια μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα, ήταν ένα από τα πράγματα που ανέφερα, ξεκινώντας πάντα με το κομμάτι της βίας που έρχεται απέναντι στις γυναίκες. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εγώ είπα ότι δεν θέλω να υπάρχουν φύλα. Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες και να είμαστε όλοι ουδέτερα. Αυτό δεν κατάλαβα πως βγήκε ως συμπέρασμα. Ως τι να το πω; Με ποια ιδιότητα; Με ενοχλεί που είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο».

Στην συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε: «Το να με βάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να εστιάζουν σε αυτό και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ δεν λέω αυτό, και θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments