Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΠάνος Κατσιμίχας & Κώστας Λειβαδάς: «Σαν λουλούδι στο βράχο»

Πάνος Κατσιμίχας & Κώστας Λειβαδάς: «Σαν λουλούδι στο βράχο»Δυο σημαντικοί καλλιτέχνες της μουσικής μας σκηνής, με ιστορία και διαχρονικότητα σταθερής παρουσίας στα μουσικά μας πράγματα και οι δυο, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του τραγουδιού με τίτλο «Σαν λουλούδι στο βράχο».

Μια καλλιτεχνική συνεργασία απ’ αυτές που το αποτέλεσμα είναι εγγύηση ποιότητας και αισθητικής μουσικά και στιχουργικά. Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Κώστας Λειβαδάς σε μια δημιουργική και εκφραστική/ ερμηνευτική σύμπραξη με ειδικό βάρος, συνυπογράφουν αυτό το ολοκαίνουργιο single. Δυο καλλιτέχνες με διαχρονικό δείγμα γραφής, προσωπικό στίγμα ο καθένας τους, στα μουσικά μας δρώμενα και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους . έδεσαν μουσική, λόγια και εκφραστικές ερμηνείες, σε μια εξαιρετική καινούργια μουσική πρόταση..

Δυο γενιές σε μια δισκογραφική συνάντηση με σταθερές ποιοτικές αναφορές, τόσο μουσικά και στιχουργικά, όσο και ερμηνευτικά , αναδεικνύουν και εγγυώνται πως το καλό , ποιοτικό ελληνικό τραγούδι συνεχίζει να ζει παρ’ όλες τις προκλήσεις της εποχής..

Χαρακτηριστικά σημειώνει παρακάτω ο Κώστας Λειβαδάς το ιστορικό αυτής της συνεργασίας του με τον Πάνο Κατσιμίχα:

«Όταν έλαβα τα λόγια από το “Σαν λουλούδι στο βράχο” από τον Πάνο Κατσιμίχα, στην αρχή συγκινήθηκα πολύ βαθιά, το αγκάλιασα με την ψυχή και μετά, για πολύ καιρό, δεν το ξαναδιάβασα ολόκληρο, παρά μόνο του έριχνα κλεφτές ματιές, γιατί δυσκολευόμουν να φύγω από την θέση του παραλήπτη και του ακροατή που είχε λάβει αυτό το μήνυμα μέσα στο μπουκάλι που ταξίδευε χιλιάδες χρόνια, όσο και η παντοδύναμη λειτουργία του τραγουδιού. Έγινα συνταξιδιώτης σε μια ανύποπτη ευλογημένη στιγμή, την οποία περίμενα πολύ καιρό. Έτσι όπως γίνεται ιδανικά στα αξέχαστα ταξίδια… Και πράγματι ,οι ακροατές δια βίου, εκείνοι που σέβονται το χάρισμα και μεταφέρουν τη φλόγα, ξέρουν ότι το τραγούδι δεν σε εγκαταλείπει ποτέ πρώτο και είναι διπλά γενναιόδωρο στην υπομονή και την επιμονή. Σώζει ζωές και μας χωράει όλους και σ’ αυτό χρωστάμε και τις δικές μας ζωές ο Πάνος κι εγώ».

«Σαν λουλούδι στο βράχο»
Μουσική: Κώστας Λειβαδάς
Στίχοι:Πάνος Κατσιμίχας
Ερμηνεία: Πάνος Κατσιμίχας, Κώστας Λειβαδάς
Πιάνο-σαντούρι: Κώστας Λειβαδάς
Ενορχήστρωση:Κώστας Λειβαδάς -Πάνος Κατσιμίχας-με τη συνδρομή του Φώτη Σιώτα στα έγχορδα –
Βιολιά-βιόλες: Φώτης Σιώτας
Ηχογράφηση-μίξη-mastering:Aλέξανδρος Χρυσίδης, Στούντιο Sierra

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments