Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝόνη Δούνια: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου...Πίστευα ότι θα ήταν μαζί...

Νόνη Δούνια: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου…Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου»


Η Νόνη Δούνια το βράδυ της Τρίτης 16/4 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show».

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους καθώς και για το ξεκαθάρισμα που έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές.

«Έχω πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αλλάζω εύκολα τη γνώμη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ελευθερίες και οι ανεξαρτησίες μου και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να το δεχτεί. Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, δεν μου αρέσει. Δεν σημαίνει ότι στην ελευθερία μου θα δείξω έλλειψη σεβασμού στον σύζυγό μου. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες. Αγαπάμε τον άνθρωπο με τον χαρακτήρα του, όπως είναι», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία. Όλα ήταν απαξίωση, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δεν νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών είναι λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί οι γυναίκες είναι πιο “ανεπτυγμένες”. Σε ένα σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Για αυτό πιστεύω ότι τα αγόρια περνούν μια πιο δύσκολη εφηβεία. Για αυτό υπάρχει τώρα κι αυτή η απόδειξη του “είμαι μάγκας”», εξήγησε η βουλευτής.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Είμαι παντρεμένη από το 2004 αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε αλλά δεν γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στο μυαλό μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση. Ο άντρας μου είναι άντρας. Μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια».

Όσον αφορά τις εκλογές, η Νόνη Δούνια σημείωσε: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Έχω αυξήσει το κοινό μου αλλά στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν! Είχα πολύ κλάμα από στεναχώρια αλλά και πολύ κλάμα από χαρά».

«Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου! Γενικότερα είμαι πάντα έτοιμη, είμαι ετοιμοπόλεμη. Δεν φοβάμαι να φάω τα μούτρα μου, να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου, ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Πάντα δίνω τον αγώνα μου, δεν εγκαταλείπω ποτέ», κατέληξε η Νόνη Δούνια.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments