Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival


Για δέκατη τέταρτη χρονιά το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Micro μ που καθιερώθηκε πλέον στην ελληνική κινηματογραφική ατζέντα, λόγω της καινοτομίας του τρόπου διοργάνωσης του, απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα του στους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην 14η διοργάνωση του.

Το Micro μ είναι το πρώτο φεστιβάλ που από το 2012 εισήγαγε τον όρο της παράλληλης διοργάνωσης σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα, με συμμετοχή του κόσμου από όπου και αν παρακολουθούν τις ταινίες μικρού μήκους του προγράμματος του. Η καινοτομία αυτή επέτρεψε στους Έλληνες κινηματογραφιστές να επικοινωνήσουν το έργο τους σε ένα ευρύ κοινό και ακόμη και σήμερα δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να συναντήσουν το κοινό και να ανοίξουν έναν έμμεσο διάλογο μαζί του.

Black-Pop-Culture-Inspired-Scary-Movie-Screening-Personal-Halloween-Yard-Sign3-1-1536x1152.jpg

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 πόλεων και η διοργάνωση θα κορυφωθεί, όπως κάθε χρόνο, με την απονομή των βραβείων στους νικητές δημιουργούς σε ζωντανή σύνδεση με όλες τις πόλεις του δικτύου .

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορεί ένας κινηματογραφιστής να υποβάλει την δουλειά του είναι τρεις. Το Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα, το Διεθνές και το Σπουδαστικό Διαγωνιστικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr).

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 15η Ιουλίου 2024.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments