Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤο 12 (+2) Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει τον Ιούλιο

Το 12 (+2) Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει τον ΙούλιοΟι συναυλίες κάτω από τα αστέρια στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν στο 12ο+2 Φεστιβάλ Πόζαρ 2024, επιστρέφουν τον Ιούλιο, για ένα καλοκαιρινό μουσικό τριήμερο, στα Λουτρά Αλμωπίας, με πολλή μουσική και φυσικά κάμπινγκ.

Ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου, διοργανώνει το πιο αναζωογονητικό Φεστιβάλ του καλοκαιριού μέσα σε έναν πνεύμονα ζωής. Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία για 12(+2) χρονιά!

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κάνοντας τις νύχτες του καλοκαιριού ξεχωριστές με αξέχαστες εμπειρίες, στα Λουτρά Πόζαρ, εκεί που η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον και όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο. Η παρουσία και η συμμετοχή του κόσμου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και μυσταγωγία στην περιοχή και όσοι έχουν βρεθεί εκεί τις νύχτες του φεστιβάλ θα σου πουν πως είναι αδιαμφισβήτητα, ένα αξέχαστο καλοκαιρινό τριήμερο!

Η πανέμορφη φύση, τα σπήλαια, το δάσος, ο Αλμωπαίος ποταμός, το όρος Τζένα, το μαύρο δάσος, τα λουτρά Πόζαρ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το δήμο Αλμωπίας! Αλλά υπάρχει και ένας ακόμη! Το Φεστιβάλ Πόζαρ!

Και τα καλύτερα έρχονται!

Εισιτήρια εδώ

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments