Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜαρίνα Σάττι: Μιλά για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision –...

Μαρίνα Σάττι: Μιλά για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision – «Αυτός είναι ο στόχος για μένα»


Η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) μαζί με τους συνεργάτες της έδωσαν το παρών στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

«Όταν ανέλαβα την εκπροσώπηση της Ελλάδας, μου φάνηκε πολύ τεράστιο. Έπρεπε να βρούμε τραγούδι, να δούμε τι θα γίνει στη σκηνή, μετά να γυρίσουμε το video clip. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Αυτό που δεν είχα υπολογίσει από την αρχή είναι ότι θα γινόταν μία τόσο δεμένη ομάδα με πάρα πολλή διάθεση. Όλοι πιστεύουν στον στόχο μας και στο τραγούδι μας. Ο στόχος για μένα είναι να κάνω κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο, να έχει στοιχεία που θυμίζουν την παράδοση της Ελλάδας μας αλλά και την urban κουλτούρα, τους νέους και τον δυναμισμό μας», δηλώνει η τραγουδίστρια για τη φετινή μας συμμετοχή.

«Πολλές φορές στον βωμό του να μοιάσεις για να αρέσεις σε κάνει να χάσεις την ταυτότητά σου. Χαίρομαι που μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά», επισημαίνει η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση του Απόστολου Ματάμη για το eurovisionfun.com, η Ελληνίδα εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις πρόβες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής με την ομάδα της.

«Έχουμε κάνει πρόβες προσομοίωσης, είναι σε χώρο με ακριβώς τις διαστάσεις της σκηνής. 18 επί 18 μέτρα σε σχήμα σταυρού. Τώρα έχει μπει και ο ήχος, διορθώνουμε τα πράγματα, έχουμε κάνει και πρόβες με κάμερα».

«Τα στοιχήματα δεν τα παρακολουθώ, μου έχει πει ο κύριος Φωκάς ότι αυτά δεν έχουν σημασία. Δεν περίμενα ακριβώς αυτή την επιτυχία που έχει συμβεί, πίστευα στο τραγούδι μου όμως. To dancebreak είναι το αγαπημένο μου σημείο του κομματιού», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαρίνα Σάττι.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments