Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜουσικό κουτί: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη συγκινημένοι στην τελευταία εκπομπή

Μουσικό κουτί: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη συγκινημένοι στην τελευταία εκπομπή


Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές, ενώ και οι δυο δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έντονη συγκίνησή τους.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές. Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μη σταματήσετε”. Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», είπε στο τέλος συγκινημένη η Ρένα Μόρφη με τον Νίκο Πορτοκάλουγλου να προσθέτει: «Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments