Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΦώτης Μεταξόπουλος: «Ξεμπρόστιασα την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Φώτης Μεταξόπουλος: «Ξεμπρόστιασα την Αλίκη Βουγιουκλάκη»Ένα άγνωστο στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time, με τον χορευτή και χορογράφο να αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε σταματήσει να του μιλάει.

Ο λόγος δημιουργήθηκε όταν σε μια κοινή του συνέντευξή του με την ηθοποιό, εκείνος τη ρώτησε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα γιατί λέει ότι είναι 25 χρόνια στο θέατρο, ενώ στην ουσία ήταν 30.

Έκτοτε, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν του ξαναμίλησε, καθώς -όπως ο ίδιος τονίζει- την «ξεμπρόστιασε» στο τηλεοπτικό κοινό.

«Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο “{Ρωμαίος και Ιουλιέτα” με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση. Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments