Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα μου ζητήσει συγγνώμη και μετά θα εμφανιστώ στην εκπομπή...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα μου ζητήσει συγγνώμη και μετά θα εμφανιστώ στην εκπομπή του»


Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε για την πατρότητα, τον γιο του, αλλά και τη σχέση του με τους δημοσιογράφους.

Η πατρότητα πόσο εύκολα συνδυάζεται με τα πολύωρα γυρίσματα και τις δύσκολες απαιτήσεις αυτής της δουλειάς;

Τώρα είμαι εδώ όπως βλέπεις και σε λίγο θα φύγω σφαίρα να πάω να πάρω το παιδί μου. Προηγείται το παιδί μου σε όλα. Προσπαθώ να κάνω πάντα το πρόγραμμά μου, έτσι ώστε να είμαι κοντά στο παιδί μου και να φροντίζω για την ήρεμη καθημερινότητά του.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας όταν γίνατε πατέρας;

Άλλαξαν τα πάντα! Πας δέκα βήματα πίσω εσύ και βάζεις μπροστά το παιδί σου και μόνο. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις έναν άνθρωπο από το μηδέν να εξελίσσεται, να μεγαλώνει και να μορφώνεται. Ο σκοπός μου και μόνο είναι να του δημιουργήσω ένα ασφαλές περιβάλλον!

Πώς θα νιώθατε αν ο γιος σας, σας εξέφραζε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Είναι μόλις τεσσάρων χρονών, οπότε είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Μπορεί να συμβεί, καθώς προέρχεται από δύο γονείς ηθοποιούς. Δεν το σκέφτομαι όμως καθόλου μέχρι στιγμής.

Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σας μέχρι σήμερα που γράφτηκε κάτι στον τύπο και σας στεναχώρησε;

Πολλές φορές. Το τελευταίο διάστημα δέχτηκα πολλά πυρά λόγω της εμπλοκής μου στο θέμα του Metoo. Έχω βάλει κι εγώ τα πράγματα στη θέση τους απέναντι στον τύπο πλέον. Πολύ απλά δεν θα πάω καλεσμένος σε μια εκπομπή που δεν θέλω να πάω. Δεν θα μιλήσω σε έναν δημοσιογράφο που δεν εκτιμώ, επειδή έχει μιλήσει άσχημα για μένα. Όταν κάποιος με βρίζει και λέει ψέματα για μένα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω στην εκπομπή του. Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη να λύσουμε τις διαφορές μας από πριν και μετά θα εμφανιστώ στην εκπομπή του. Αν δεν το θέλει αυτό, τότε πρόβλημα δικό του και καλή καρδιά!

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments