Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleDennys - Ξεσπά για ειρωνική αναφορά στο κανάλι του Fipster: «Το θεωρώ...

Dennys – Ξεσπά για ειρωνική αναφορά στο κανάλι του Fipster: «Το θεωρώ όλο ψεύτικο και δήθεν»


Ο Dennys με πρόσφατη ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για ειρωνικό σχόλιο όπου έγινε προς τον ίδιο από συνεργάτη του γνωστού YouTuber Fipster σχολιάζοντας με καυστικό και προσβλητικό τρόπο παλαιότερη τίτλο από είδηση όπου είχε κυκλοφορήσει σχετικά με την τοποθέτηση του μοντέλου σχετικά με συμπεριφορά όπου είχε ο Χρήστος Μάστορας σε θαμώνα του μαγαζιού του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την στιγμή όπου ο συνεργάτης του Φιλίππου διάλεξε να ειρωνευτεί κατά αυτόν τον τρόπο τον Dennys ήταν παρούσα η σύντροφος του τραγουδιστή Γαρυφαλιά Καλληφώνη, η οποία διάλεξε να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο επι του θέματος.

Το μοντέλο ανάρτησε το συγκεκριμένο απόσπασμα με την αναφορά στον ίδιο και έγραψε:

«Εδώ και μια ώρα περίπου μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα με το συγκεκριμένο απόσπασμα από το κανάλι του @fipsterr , όπου ο @tou_rio δήθεν σοκαρισμένος και με απίστευτη ειρωνία και χλευασμός διαβάζει από κάποιο κουτσομπολίστικο site την είδηση όπου είχε βγει πριν από περίπου ένα μήνα από ένα Instagram story όπου είχα κάνει και είχα πει δημόσια πως βρίσκω την συμπεριφορά του Χρήστου Μάστορα άθλια και τοξικά αρρενωπή, κάτι το οποίο πιστεύω ακόμη και σήμερα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας διάλεξε εκείνη την μέρα και λίγο μετά το postsρισμα όπου είπα τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω κανέναν ίσα ίσα υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο και καταδίκασα μια άσχημη συμπεριφορά όπου βρήκα λάθος, ο ίδιος ο Χρήστος αποφάσισε να με κάνει μπλοκ.

Και σήμερα μετά από τόσο καιρό ο @fipsterr διάλεξε να επιτρέψει να ανεβεί αυτό το «περίεργο» σχόλιο από τον @tou_rio τον οποίο δεν ήξερα κιόλας μέχρι σήμερα. Νόμιζα πως ένα κανάλι όπως του @fipsterr υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταδικάζει τη βία, υποστηρίζει LGBTQ+ και αλλά τέτοια αλλά ναι ξέχασα αν δουλεύεις μαζί με τη κοπέλα του γνωστού τραγουδιστή όλα είναι διαφορετικά. Και για τέλος αφήνω την @elina_kalitzaki την οποία γνωρίζω προσωπικά και ήμασταν και πολύ πρόσφατα και σε event μαζί με όλα τα ψεύτικα (αγάπη μου, αγαπημένε μου) και μετά από αυτό το γύρισμα με έκανε unfollow χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά το προσπέρασα.

Σήμερα βλέποντας το γελάκι της και τη συμμετοχή της σε αυτό χλευασμό προς εμένα εννοείτε καταλαβαίνω. Το θεωρώ όλο τόσο δήθεν τόσο ψεύτικο, τόσο «για να» και λυπάμαι πολύ. Να προσέχετε και να ακολουθείτε creators όπου οι ίδιοι και αυτά που πρεσβεύουν είναι αληθινά είτε τους λένε Dennys είτε Fipster είτε είτε είτε. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι αληθινός ΠΑΝΤΑ χωρίς να προσπαθώ να α αποσπάσω views και στη συνέχεια χρήματα με τέτοιους τρόπους. Με φοβάστε γιατί δε φοβάμαι ποτέ».

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments