Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνατροπή στο MasterChef: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Ανατροπή στο MasterChef: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί


Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, ο Μάριος, ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος κλήθηκαν να… μονομαχήσουν για να κερδίσουν ην παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο καλεσμένος σεφ των τριών κριτών του MasterChef, ο Γιάννης Μαρινόπουλος παρουσίασε ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών το οποίο και θα έπρεπε οι διαγωνιζόμενοι να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούσαν.

Στη συνέχεια, όπως πάντα, οι κριτές και ο καλεσμένος τους θα δοκίμαζαν ένα ένα τα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Σύμφωνα με την βαθμολογία, ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από το MasterChef σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο ήταν ο Γιάννης προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον εξώστη και στους τηλεθεατές! 7, 6, 6 και 7 ήταν οι βαθμοί που συγκέντρωσε ο έμπειρος παίκτης του reality μαγειρικής εξαιτίας των αστοχιών που είχε το πιάτο του.

«Σεφ, δεν μπορώ να βάλω τον επίλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση που μόνο την ποδιά μου μπορώ να αφήσω, δεν μου βγαίνουν τα λόγια» αναφώνησε δακρυσμένος ο Γιάννης για να ζητήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τον εξώστη να χειροκροτήσουν το «απόλυτο 10 σε δοκιμασία του MasterChef» κατά την φορτισμένη, συναισθηματικά, αποχώρηση του.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments