Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΥποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή ΚωνσταντοπούλουΥποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι ο Μπάμπης Στόκας.

Αυτό αποκάλυψε ο ένας εκ των ιδρυτών των «Πυξ Λαξ» σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης.

«Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα».

Την απόφαση του Μπάμπη Στόκα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο συνοδοιπόρος τους Φίλιππος Πλιάτσικας. Αφού σχολίασε ότι «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» στη συνέχεια είπε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Λίγο πριν, πάντως, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε πει, ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές, ότι «είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολιόμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρέλες. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική».

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments