Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο κλασικό χτένισμα που αγαπούν τα it girls και πώς να το...

Το κλασικό χτένισμα που αγαπούν τα it girls και πώς να το πετύχετε


Όσο και αν λατρεύουμε να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας, η τάση των ίσιων hairstyle, είτε είναι αυστηρά straight με τη χωρίστρα στο κέντρο, είτε είναι με χωρίστρα στο πλάι και wet-look τελείωμα, παραμένει πάντα σοφιστικέ και elegant.

Το sleek hairstyle είναι το κλασικό χτένισμα που αγαπούν τα διασημότερα it girls και πάντα το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους αφού ταιριάζει σε κάθε διάθεση, σε κάθε look, σε κάθε μήκος και σε κάθε χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση, τα ίσια μαλλιά είναι εύκολα, γρήγορα και με μερικές εξαιρέσεις θα λέγαμε πως ταιριάζουν στις περισσότερες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό ισιωτικό σίδερο και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο ισιωτικό Dyson Airstrait μπορείτε να έχετε ίσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Χωρίς καυτές πλάκες. Χωρίς φθορά από τη θερμότητα.

Διαθέτει δύο επιλογές styling: από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσετε το styling ενώ χαρίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Τώρα ξέρετε πώς θα πετύχετε το απόλυτο sleek hairstyle μόνες χωρίς να πάτε κομμωτήριο, με το νέο ισιωτικό της Dyson φυσικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributorRELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments