Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά τις...

Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες – «Λύγισαν» on camera


Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά, μετά το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης και τη δημόσια συγγνώμη του δεύτερου.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, με αφορμή τη συνεργασία τους στο Δελφινάριο.

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο Fay’s Time.

«Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή» επεσήμανε από την πλευρά του ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα κι όταν κέρδισε τις αγωγές, δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο ούτε για να του κατασχέσει πράγματα ενώ θα μπορούσε.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησαν για την πρώτη τους συνάντηση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» σημείωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments