Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καραβάτου για Κρατερό Κατσούλη: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και...

Κατερίνα Καραβάτου για Κρατερό Κατσούλη: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι»


H Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης 11/4 στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσού» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της βήματα, το «My Style Rocks» και τις διαγωνιζόμενες, αλλά και για τα παιδιά της.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων. Μπορεί κατά τη διάρκεια της εργασίας μας να υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους πόσω μάλλον σε έναν τόσο ευμετάβλητο χώρο όπως η τηλεόραση. Το γεγονός ότι είμαι χαρούμενη όταν έρχομαι θα κάνουμε αυτή τη συνεργασία είναι για μένα σημαντικό και ενδεικτικό».

Για τους κριτές του σόου ανέφερε: «Δεν με δυσκολεύουν τα κορίτσια του My Style Rocks. Είχα αντιληφθεί ότι ήθελε ο κόσμος τον Λάκη Γαβαλά. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια οπότε ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, ένας άνθρωπος γνώστης της μόδας. Η Έβελυν ήταν πολύ εξωφρενικά εντυπωσιακή, εκτιμώ πάρα πολύ την ευγένεια. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι βράχος, στήριγμα».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Το πρωί όταν έρχονται τα νούμερα είμαστε να δούμε πώς είμαστε δεν έχει αλλάξει σε μένα όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είναι μια κίνηση που κάνω γιατί θέλω να ξέρω πού βρίσκεται το προϊόν και τι μπορούμε να κάνουμε για τη βελτίωσή του. Αν με ρωτάς τι θα ήθελα σε μια πρωινή ζώνη είναι αυτό που κάναμε στη ”Φωλιά των ΚουΚου”, μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή αλλά αν δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τη ρότα γιατί θα σε πετάξει το σύστημα αλλά μπορείς να τα κάνεις όλα με τον προσωπικό σου τρόπο.

Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι χαίρομαι που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή έχει άλλες δυσκολίες, άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Αυτό το κομμάτι που κάνεις εσύ είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω. Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό και αυστηρό το γκόσιπ τώρα. Θυμάμαι τι κάναμε στο Κους κους και  απορώ. Αυτό που δεν γινόταν είναι ότι η μια εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή. Ήταν ένας ηθικός κώδικας δικός μας».

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου κατέληξε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα για την επόμενη σεζόν. Πέρσι ευχήθηκα να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα και έγινε. Επειδή είμαι ένας επαγγελματίας, μητέρα, αν κληθώ να υπηρετήσω κάτι άλλο θα το κάνω με την ίδια ζέση και ορμή και στο 100%. Αυτό σκέφτομαι πάντα. Δεν είναι σαν να μην υπάρχει αλλά αλήθεια είναι πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου, να είναι καλά, να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο και 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση.

Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε εντστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments