Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για 15η ημέρα, ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28/3.

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr Γιάννα Σουλάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/4 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Γιάννα Σουλάκη είπε: «Συμπληρώνεται σήμερα η 15η μέρα. Αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος. Αυτές τις δύο λέξεις λένε διαρκώς.

Δεν είναι κάτι που θα φανεί μια θεαματική βελτίωση. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι κυρίως το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό, που πλέον ελέγχεται.

Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, όσο ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και μάλιστα πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Και ειδικά εδώ στην Ελλάδα εμείς έχουμε έντονο πρόβλημα.

Είναι πάντα αυτός ένας κίνδυνος. Για αυτό και οι γιατροί επιχειρούν όσο πιο σύντομα μπορούν να αποσωληνώσουν τον ασθενή. Έχουν γίνει τρεις αξονικές στον Δημήτρη Κόκοτα, υπάρχουν ελπίδες να φανεί πως δεν υπάρχει νευρολογική βλάβη. Θα γίνουν και καινούργια τεστ τη Δευτέρα. Θα χρειαστεί υπομονή, κυρίως για τους οικείους του».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments