Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒασίλης Ζούλιας: Μέσα στο ατελιέ του σχεδιαστή που καταστράφηκε από τη φωτια

Βασίλης Ζούλιας: Μέσα στο ατελιέ του σχεδιαστή που καταστράφηκε από τη φωτια


Ο Βασίλης Ζούλιας δέκα ημέρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ του στο Κολωνάκι άνοιξε τις πόρτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από το βίντεο, κάποια τμήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ενώ άλλα έχουν μείνει ανέγγιχτα.

«Η φωτιά ξεκίνησε από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν μικρό και το είχαμε ως αποθηκευτικό χώρο. Έγινε τώρα, πάμε μπροστά και κοιτάμε μπροστά», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε: «Ότι φορέματα είχαμε, ότι είχαμε κρατήσει εδώ και 15 χρόνια που κάνουμε τα show, ήταν εδώ μέσα. Σε αυτό το δωμάτιο δεν επιτρεπόταν αλλά δεν υπήρχε και λόγος να μπει κάποιος».

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Βασίλη Ζούλια, είπε από την πλευρά του: «Αυτό που με έχει εκπλήξει σε αυτή την ιστορία είναι το πόσο αψήφιστα μπορεί να πάρει κάποιος τη ζωή και την περιουσία κάποιου άλλου».

«Όσο περνάνε οι μέρες το αποδεχόμαστε όλο και περισσότερο γιατί σε αυτά τα σκηνικά το πιο δύσκολο είναι να το πάρεις απόφαση ότι συμβαίνει», πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments