Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣταμάτης Κραουνάκης: «Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός»


Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Musikology της ΕΡΤ και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα σε όλα μίλησε για την πολιτική ορθότητα και τη λέξη «χοντρή» που αφαίρεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το τραγούδι «Άδωνις».

«Δηλαδή τι; Να μην πούμε τη χοντρή, “χοντρή”;. Αυτό θέλουμε να πούμε; Για να τελειώνουμε. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Ο Ρίζος έκανε καριέρα σαν κοντός, η χοντρή του θησαυρού έκανε τεράστια καριέρα σαν χοντρή του θησαυρού στη γελοιογραφία. Δεν βρίζουμε κανέναν. Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς σχετικά με το βάρος του.

«Δεν ξέρω, εγώ ως χοντρός δεν το έχω γενικά αυτό το πράγμα πάνω μου. Δηλαδή, δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός. Πιστεύω πάρα πολύ στη σάτιρα, πάντα υπάρχει ένας τρόπος να πούμε αυτό που πρέπει να πούμε, χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως και πάντα υπάρχει τρόπος να σατιρίσουμε κάτι, χωρίς να πυροβολήσουμε», εξήγησε.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόσθεσε: «Δεν κοροϊδεύεται το κοινό. Αν δεν είναι το τραγούδι να πάει στην ψυχή του κόσμου, όσα λεφτά κι αν του ρίξεις, δεν θα ζήσει παρά μόνο δύο μήνες. Για να το ψωνίσει η ψυχή το τραγουδάκι, πρέπει κάτι να κουνηθεί μέσα στο φυλλοκάρδι, αλλιώς… goodbye».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments