Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleMob Wife Hair: Το κούρεμα που σαρώνει στο TikTok

Mob Wife Hair: Το κούρεμα που σαρώνει στο TikTok


Η αισθητική της Mob Wife είναι από τις τάσεις που έκαναν την επανεμφάνισή τους φέτος τον χειμώνα και συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για το καθημερινό styling μίας μεγάλης μερίδας ανθρώπων. Πλέον, η Mob Wife αισθητική εστιάζει στα μαλλιά και ένα συγκεκριμένο κούρεμα που σαρώνει στο TikTok.

Ποιο; Το μακρύ καρέ με τις χτενισμένες στο πλάι αφέλειες.

Αυτό το κούρεμα είναι σήμερα πολύ hot σε διάφορες εκδοχές του. Ακόμα κι αν κάποια δεν θέλει να κόψει τα μακριά μαλλιά της, τα χτενίζει δίνοντας όγκο στη ρίζα, αφήνοντάς τα να πέσουν χαλαρά στους ώμους, και επιλέγει να αποκτήσει αφέλειες, που χωρίζονται στη μέση και πλασιώνουν το πρόσωπο.

Χάρη στο ελαφρύ φιλάρισμα, αυτό το κούρεμα δίνει στα μαλλιά ιδιαίτερο όγκο και κίνηση, ακριβώς όπως είχαν τα μαλλιά της Elvira Hancock, σαράντα χρόνια πριν, στο κινηματογραφικό πανί.

@rainbowroomgsqMob Wife Aesthetic is here and we love it 🖤♬ Murda on the dancefloor sped up – Stan 🙂

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε το χτένισμα Mob Wife στο σπίτι;

Ζητάμε καταρχάς από τον κομμωτή μας να κόψει τα μαλλιά μας ένα εκατοστό πάνω από το πιγούνι και να τους κάνει ένα ελαφρύ φιλάρισμα.

Χρησιμοποιούμε αφρό για να δώσουμε όγκο στις ρίζες και με μία μεγάλη στρογγγυλή βούρτσα στεγνώνουμε τα μαλλιά, με φορά προς τα μέσα.

Στο τέλος, ρίχνουμε σπρέι για ελαφρύ κράτημα και κίνηση.

Φυσικά, αν έχουμε χρόνο μπορούμε να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας βάζοντας μεγάλα ρόλεϊ, ώστε να ζήσουμε στο φουλ την original κινηματογραφική εποχή της Mob Wife.

 

 

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments