Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ηρώ εξομολογείται για τον γιο της: «Χρειάστηκε να τον προστατέψω από...

Η Ηρώ εξομολογείται για τον γιο της: «Χρειάστηκε να τον προστατέψω από τη δασκάλα του»


Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Ηρώ, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της , αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι χρειάστηκε να τον προστατέψει από τη δασκάλα του στην Α’ Δημοτικού.

«Για να είμαι ειλικρινής και θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα» ανέφερε αρχικά η Ηρώ.

Στη συνέχεια η Ηρώ πρόσθεσε: «Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.

Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου και τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό στον Γιώργο».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments