Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧρίστος Αντωνιάδης: «Αποφεύγω να μιλήσω με την οικογένειά του Δημήτρη Κόκοτα…»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Αποφεύγω να μιλήσω με την οικογένειά του Δημήτρη Κόκοτα…»


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» νοσηλεύεται για 14η μέρα ο Δημήτρης Κόκοτας,  έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη με συγγενείς και φίλους να προσεύχονται για να γίνει καλά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε στον φίλο του, Δημήτρη Κόκοτα εξηγώντας τον λόγο που αποφεύγει να μιλήσει με την οικογένειά του.

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα. Αποφεύγω να μιλήσω. Δε ξέρεις τι να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν κρίνω από εμένα, σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να με αφήνουν στην ησυχία μου. Οπότε προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους να τους αφήνω στην ησυχία τους.

Τον Δημήτρη τον ξέρω 25 χρόνια, έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει μια καταπληκτική σεζόν μαζί. Από τότε, μέχρι και τώρα που τον ξαναβρήκα στο J2US ήταν πάντα πολύ fit, πολύ ενεργητικός, σε αντίθεση με εμένα και πάντα μεταξύ μας κάναμε πλάκα για το τι πρέπει να κάνω για να έχω σώμα σαν το δικό του. Δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτός, ο τόσο ενεργητικός άνθρωπος θα είναι τώρα έτσι», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments