Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Διαμαντή Καραναστάση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Διαμαντή Καραναστάση


Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες μέρες, που θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το Διαμαντή Καραναστάση να περνούν κρίση στη σχέση τους και να οδεύουν προς χωρισμό.

Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον σύντροφό της και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, έδωσε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 σε δήλωσή της σε πολιτικούς συντάκτες.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα και χυδαία επίθεση προς το πρόσωπο της ίδιας και του συντρόφου της τα οποία στόχο έχουν την παραπλάνηση του κόσμου.

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε 1.000 πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας. Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’αυτο επιχειρείται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδή δημοσιεύματα και παραπλάνηση», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για «παραπέτασμα παραπληροφόρησης»

«Ζήτησα απαντήσεις για μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τέμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις», σχολίασε σε άλλο σημείο της δήλωσής της.

«Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Μητσοτάκη για τις γυναικοκτονίες. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής», πρόσθεσε και κατέληξε, «Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω».

Δείτε ΕΔΩ το love story τους.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments